Wet & Regelgeving


Download pdf hier

Wet & Regelgeving


De Validata Group  voldoet aan alle eisen op het gebied van wet- en regelgeving, waaronder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens door de Validata Group (waar Vrijwilliger-OK, CV-OK en Wonen-OK onderdeel van zijn)  is geadministreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onder het meldingsnummer m1612862.

De Validata Group  werkt met een transparante toestemmingsverklaring waarin onder andere verwezen wordt naar de Privacy Verklaring van de Validata Group.  Hierin staat informatie over de wijze waarop de Validata Group omgaat met de behandeling van privacy gevoelige gegevens en hoe de rechten van personen geborgd zijn.

De werkwijze van de Validata Group is conform de richtlijnen en adviezen van Nederlandse Bank NV, de Autoriteit Financiƫle markten en de Nederlandse vereniging van Banken, en sluit aan bij de actuele wet- en regelgeving hieromtrent.

De Validata Group is ISO-9001 gecertificeerd. Dit is een (internationale) norm voor kwaliteitsmanagement systemen (KMS). Hiermee laat de Validata Group zien dat zij de bedrijfsprocessen aantoonbaar beheerst.


Terug naar overzichtUw aanvraag is verstuurd.
De Validata Group B.V. (met de labels CV-OK, Vrijwilliger-OK en Wonen-OK) maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik en de behoefte van de bezoeker. Dit doen we om deze website te kunnen blijven verbeteren voor de gebruikers. ×