VOG

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. CV-OK zorgt ervoor dat uw kandidaat/werknemer heel gemakkelijk een VOG kan aanvragen, en dat deze wordt toegevoegd aan het volledige screeningsrapport.

Verklaring Omtrent het Gedrag - VOGVerklaring omtrent het gedrag (VOG)

Een VOG kan worden afgegeven aan natuurlijke personen (mensen) en aan rechtspersonen (bedrijven/organisaties). Als iemand een VOG aanvraagt, doet Dienst Justis onderzoek naar het justitiële verleden van een natuurlijk persoon (NP) of rechtspersoon (RP).
Om een baan te kunnen krijgen is het in veel gevallen nodig om een VOG te kunnen overleggen.
Voor sommige branches is dit zelfs (wettelijk) verplicht.

Wilt u direct via ons een VOG aanvragen?

Dit kan via het profiel: VOG/Criminal Record
Middels dit profiel kunnen wij de VOG aanvraag digitaal voor u klaarzetten en u begeleiden bij de aanvraag. Ook kunnen wij u helpen met het aanvragen van een criminal record buiten Nederland.

De kosten voor de VOG of Criminal Record blijven bij u als kandidaat liggen en dient u rechtstreeks af te rekenen met de uitgevende instantie.

Screeningsonderdelen:

  • VOG/Criminal Background Check*


Kosten voor aanvraag VOG:
 €15,00 excl. 21 % btw (€18,15 incl. btw)
* De aanvraag van de VOG, dan wel een buitenlandse equivalent hiervan, dient te worden gedaan door de Betrokkene zelf, die hiervoor zelf ook de kosten draagt. CV-OK ondersteunt waar mogelijk de Betrokkene bij de aanvraag en verdere afhandeling van de VOG dan wel het equivalent daarvan.


Direct beginnen

Heeft u meer uitleg nodig over VOG? Stuur een e-mail naar: info@cv-ok.nl

Uw aanvraag is verstuurd.
De Validata Group B.V. (met de labels CV-OK, Vrijwilliger-OK en Wonen-OK) maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik en de behoefte van de bezoeker. Dit doen we om deze website te kunnen blijven verbeteren voor de gebruikers. ×