Validata Foundation
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als marktleider in Nederland op het gebied van screenen zijn we van mening dat het nemen van een voorbeeldrol hierbij belangrijk is. Al vanaf het begin geloven wij in duurzame relaties en het nemen van maatschappelijk verantwoordelijkheid voor de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten.  

Met onze dienstverlening dragen wij bij aan een beter functionerende en veiligere werk-/woon- en sportomgeving. Er worden continue bewuste keuzes gemaakt waarbij we, zowel binnen als buiten de organisatie, rekening houden met People, Planet en Profit. Dit hebben wij vastgelegd in ons MVO beleid.

Vanuit ons MVO-beleid is de Validata Foundation ontstaan om direct maatschappelijke impact te realiseren. De missie van de Foundation is het verbeteren van de positie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. We steunen verschillende projecten die zich inzetten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk onze projecten hier
Uw aanvraag is verstuurd.
De Validata Group B.V. (met de labels CV-OK, Vrijwilliger-OK en Wonen-OK) maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik en de behoefte van de bezoeker. Dit doen we om deze website te kunnen blijven verbeteren voor de gebruikers. ×