Referenties
HR medewerker Oogziekenhuis Zonnestraal & Huidziekenhuis Dermicis
"Er wordt je als werkgever een hoop werk uit handen genomen. Zo zijn er bepaalde zaken die je als werkgever niet zomaar kunt controleren. "


Directeur Security en Responsible Gaming
"CV-OK objectiveert het screenen en ontzorgt de vragende partij. Ik zou CV-Ok aanbevelen vanwege het feit dat ze flexibel zijn en maatwerk kunnen leveren."
Johan Wilgenhof
"Het laten uitvoeren van een screening door CV OK geeft ons de zekerheid dat de screening professioneel gebeurt en levert ons tijdwinst op. Daarnaast is CV-OK flexibel in het meedenken naar oplossingen om de onderlinge processen zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten."
Senior HR Business Partner

"Door het Service Center worden we snel, duidelijk, flexibel en vriendelijk geholpen."Richa van Wijngaarden-Paap

“Het systeem is zeer gebruikersvriendelijk en de ervaringen zijn goed. CV-OK voldoet aan de gestelde verwachtingen, wij ontvangen inderdaad de rapporten van de screeningen binnen 5 dagen retour”.


Uw aanvraag is verstuurd.
De Validata Group B.V. (met de labels CV-OK, Vrijwilliger-OK en Wonen-OK) maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik en de behoefte van de bezoeker. Dit doen we om deze website te kunnen blijven verbeteren voor de gebruikers. ×