Events

De Validata Group organiseert jaarlijks eigen evenementen en is aanwezig bij verschillende externe evenementen.
Hieronder een overzicht.

7 juni 2018

Recruitment Demo-Day 2018


Op donderdag 7 juni is de Recruitment tech Demo_Day 2018. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 maart 2018 meld je je met 63% korting aan!

Bart Bijkerk, CCO/CTO van Validata Group, laat je middels een compacte demo zien welke mogelijkheden er zijn middels (online) software oplossingen en bijbehorende dienstverlening als het gaat om het goed inrichten en borgen van Employment screening processen.

Lees hier meer


22 november 2018

Recruitment Tech Event

Wij zijn ook dit jaar weer aanwezig bij het Recruitment Tech event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event.

Uw aanvraag is verstuurd.
De Validata Group B.V. (met de labels CV-OK, Vrijwilliger-OK en Wonen-OK) maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik en de behoefte van de bezoeker. Dit doen we om deze website te kunnen blijven verbeteren voor de gebruikers. ×