Over ons

'Mensen vormen het gezicht, het geweten en de toekomst van een organisatie. Daarom is het belangrijk te weten met wie u in zee gaat. Validata Group helpt u met het uitvoeren en borgen van een goede screening waardoor u betere, meer duurzame beslissingen kunt nemen.' 

CV-OK is een label van de Validata Group, specialist in het screenen van personen en bedrijven. Naast CV-OK zijn ook Vrijwilliger-OK en Wonen-OK labels van de Validata Group.
 
CV-OK, opgericht in 2009, heeft een laagdrempelig online proces waarmee alle persoonsgegevens, relevant voor een screening, snel en veilig geverifieerd kunnen worden. De combinatie van inhoudelijke kennis, innovatieve kracht en flexibele software geeft ons de mogelijkheid om continu in ontwikkeling te blijven zodat we u en onze opdrachtgever steeds beter kunnen helpen.

beeld van logo's validata group, vrijwilliger-ok, cv-ok en huurder-ok

Onze missie

Ontzorgen door:
  • het aanbieden van een gebruiksvriendelijk en flexibel online screeningsproces;
  • het opleveren van een kwalitatief uitstekend screeningsrapport voor iedere (potentiële) medewerker;
  • dit snel en klantgericht te doen, binnen de kaders van de privacy wetgeving en in lijn met het (compliance) beleid van de opdrachtgever.

Onze visie

Werkgevers krijgen in algemene zin steeds meer te maken  met het afdekken van potentiële risico’s. Risicobeheersing begint bij de kwaliteit en integriteit van de mensen met wie je werkt. Het screenen van kandidaten en medewerkers zal daarom sterk blijven toenemen en steeds vaker worden uitbesteedt.

Wij zijn:

CV-OK; marktleider op gebied van het screenen van kandidaten en medewerkers. Wij zijn onderdeel van de Validata Group, een jonge en innovatieve onderneming, gespecialiseerd in de dienstverlening en de ontwikkeling van software gericht op het screenen van mensen en bedrijven. Validata Group helpt organisaties wereldwijd met het nemen van betere beslissingen bij het aangaan van zakelijke relaties.

Klanten

Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord