Klanten


ABN AMRO logo bij klanten van CV-OK.
Logo van Ajilon klant van CV-OK
Logo van Bol.com. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
APG is klant van CV-OK. Voor het screenen van personeel en employment screening.
Logo van Carerix. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van De Fraude Experts. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van ECN. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Ergotron. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Five Degrees. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Freshfields. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Generali Verzekeringen. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Maasstad ziekenhuis. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Uw aanvraag is verstuurd.
De Validata Group B.V. (met de labels CV-OK, Vrijwilliger-OK en Wonen-OK) maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik en de behoefte van de bezoeker. Dit doen we om deze website te kunnen blijven verbeteren voor de gebruikers. ×