Klanten


ABN AMRO logo bij klanten van CV-OK.
Logo van Ajilon klant van CV-OK
Logo van Bol.com. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
APG is klant van CV-OK. Voor het screenen van personeel en employment screening.
Logo van Carerix. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van De Fraude Experts. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van ECN. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Ergotron. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Five Degrees. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Freshfields. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Generali Verzekeringen. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Logo van Maasstad ziekenhuis. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.
Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord